Vi skal holde foredrag på Sikkerhetsfestivalen!

Sikkerhetsfestivalen arrangeres for første gang i år og tar sted i Lillehammer den 26.-28. august. Sikkerhetsfestivalen er et samarbeidsarrangement mellom en rekke virksomheter og organisasjoner som jobber med sikkerhet i Norge, og tar som mål å være en samlende arena for alle med interesse eller ansvar for cyber, IKT og informasjonssikkerhet. Sjekk ut programmet på sikkerhetsfestivalen.no.

Vi i Sikkerhet Online skal holde et foredrag her tirsdag den 27. august kl. 15:00-15:30 som har tittelen «Jeg elsker relevant reklame«. Vi har tenkt å dele noen personlige erfaringer med digital sikkerhet, diskutere typiske argumenter for hvorfor man ikke tenker så mye på dette til vanlig, og avslutte med en del konkrete tips til hvordan man enkelt kan forbedre sitt eget og andres digitale liv. Vi vil selvfølgelig publisere presentasjon vår her etterpå, samt følge opp med relevante artikler.

Hovedarrangør for Sikkerhetsfestivalen er Norsk Informasjonssikkerhetsforum i samarbeid med Oppland fylkeskommune, Lillehammer kommune, NTNU og Nasjonal Sikkerhetsmyndighet. Samarbeidspartnere i festivalen er Den norske dataforening, Cloud Security Alliance, ISACA, IKT-Norge, Difi, NorSIS, Foreningen kommunal informasjonssikkerhet og Universitetet i Oslo.